Det kommer bli så bra!

Nyligen fick livets människa tillgång till sin alldeles egna lokal! Jag är så galet glad för denna kvinnas skull och tror jag är minst lika pirrig över det nya steget hon tar! För några dagar sedan var jag dit och hjälpte till att skruva ihop lite möbler. Det känns i luften att rummet är fyllt med ”hundvalpar”. Jag vill bara rulla runt på den mysiga mattan, lägga mig på golvet med datorn och något gott att äta på för att drömma mig bort. Trots att rummet än så länge bara är halvfärdigt så är det redan nu en kreativ oas där jag bara vill stanna! Det kommer bli så bra, det är jag säker på!

Gav henne en liten inflyttningspresent jag tyckte passade för de kommande utmaningarna. Salvia att rena det nya rummet med, en rå rosenkvarts som ger känslomässigt lugn / tillit samt en eterisk olja för ”grundning” som kan vara ett bra komplement i diffusern vid terapisamtal.

Glädjen över att jag fått klampa in i ditt liv sköljer över mig flera gånger om dagen. Jag älskar att ha dig som förebild, coach, bollplank och ”partner in crime”. Det är en ynnest att få samarbeta med dig, planera workshops, produkter och andra roliga utmaningar vi kommer kunna lyfta varandra igenom framöver. Du är en av de största stjärnorna på min himmel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *