Är det bara jag?

Jag är verkligen barnsligt förtjust i drömfångare och har nog alltid varit det! Jag minns så väl när jag var liten och mamma kom hem med min första lilla drömfångare. Den hänger kvar i sovrummet än, intill min sida av sängen. Det är också hon som har gett mig min största drömfångare som fångar både mina och mannens mardrömmar. Jag ÄLSKAR den!

Det är någonting magiskt med det flätade mönstret där ett specifikt mantra ska ha vävts in. Älskar detaljer som fjädrar, pärlor eller vackra stenar och kristaller. Periodvis har jag själv pysslat med att göra egna drömfångare men har tyvärr varken haft tålamod eller begåvning på min sida. Någon som däremot gör fantastiskt vackra drömfångare är Alexandra, @daretodream.creations på instagram, som tillverkat mitt senaste tillskott i samlingen!

Jag tycker den är helt fantastisk med sina invävda kristaller. Älskar att det syns att den är handgjord och sådär operfekt perfekt. Både kristaller och drömfångare i samma skapelse. Kan ni förstå min lycka?!

Är det bara jag eller är det inte något magiskt?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *