Vill ni att jag målar ”veckans bild”?

Att måla och vara kreativ är som sagt en viktig pusselbit i mitt liv. Det handlar för mig om att få utlopp för känslor och ge tid för reflektion, inte om slutresultat. När jag sitter med pensel eller penna i handen så kommer jag till ro. Det är fantastiskt hur kreativitet kan bidra till en lugnare själ!

Däremot upplever jag det som svårt att hitta motivation till att måla när jag inte har något syfte med målningen. Att bara måla bilder för att slänga eller lägga på hög känns inte så motiverande. Jag är inte heller intresserad av att ha mina egna alster på väggarna här hemma eftersom jag i 9 fall av 10 ser detaljer som gör att de inte känns färdiga. Jag målar lite ”hafsigt” och har inte tålamod att småpilla tills jag känner mig helt nöjd. Detta har jag börjat förlika mig med och accepterat att – that’s me! Mina alster gör sig helt klart bäst som dom är, halvfärdiga. Bara inte hemma hos mig.

Eftersom jag älskar att måla så tänkte jag höra om ni som följer mig skulle vara intresserade av att jag målar ”veckans bild”? Det vill säga att jag varje vecka gör en bild som bl.a. läggs upp här i bloggen. Ni får dessutom (mer än gärna!) komma med förslag på motiv och ibland kanske jag gör det enkelt för er och startar en omröstning på instastorie gällande valet av motiv. Vad säger ni, låter det intressant?

Här ser ni förra veckans snabbmålningar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *