Fem saker som gör dig lycklig?

Igår startade boho.berry en skriv- och fotoutmaning på instagram. Därifrån fick jag inspiration till att skriva fem saker som gör mig lycklig, som ni kan se nedan.

1. Alla ni som följer och stöttar mig på denna nystartade resa med hobbykreatören. Alltså, wow! Vilken fin respons jag fått – och på så kort tid! (Detta trots att hemsidan är lite rörig och det framgår inte så tydligt vad jag faktiskt håller på med.) Förhoppningsvis kommer det att klarna lite framöver. Jag är så extremt tacksam över alla fina ord och beställningar jag fått! Från botten av mitt hjärta: TACK!

2. Hundar. Framförallt plattnosade sådana, bostonterrier, fransk bulldog, mops, engelsk bulldog. Ni fattar! Det räcker att vila ögonen på deras små söta trynen så spritter glädjen till inombords. Finns det någonting mer rofyllt än att ha en hund vid sin sida? Inte i min värld.

3. Snuskig och mörk humor. Jag kan inte hjälpa det! Min humor är en katastrof, inte rumsren. Den är mörk, under bältet, oförståelig och vimsig. Den som skrattar högst åt mina skämt är nästan alltid jag själv…

4. Bergochdalbanor. Jag blir som ett barn på Liseberg! Älskar karuseller, framförallt bergochdalbanor. Jag drömmer om att besöka Six Flags i USA en gång till i livet. Som jag minns det var det både dödsångest och hysteriskt roligt och jag tvivlar på att jag någonsin får uppleva så starka känslor igen!

5. Glada människor. Skratt smittar. Visst är det härligt att träffa en positiv människa med utstrålning som bara värmer en rakt in i själen? Gärna med ett hysteriskt roligt skratt också.

Vilka 5 saker gör dig lycklig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *