Gillar du böcker?

Böcker utgör en viktig del i många människors liv, däribland mitt! Älskar lukten av en ny bok och det knakande ljudet första gången boken öppnas. Tyvärr händer det relativt sällan nu för tiden. Har du, precis som jag, nästan slutat läsa böcker efter att ljudbokstjänsterna kom?

Jag må ha slutat läsa ”pappersböcker” för att istället lyssna på ljudböcker. Trots detta fyller jag ändå mitt boklager! Dock inte med vanliga romaner utan med vackra böcker som skall fyllas med egna drömmar, tankar, mål och tacksamhet. Ovan ser ni en bild av de viktigaste för mig, just nu. Det är bland annat en bucketlist-bok där jag fyller i drömmar och mål jag hoppas uppfylla innan livets slut. Det är drömjournalen från Nicotext, där jag fyller i och tolkar mina nattliga drömmar, och fantastiska Sanna Sporrongs böcker ”tacksamhetsdagbok” och ”planera för dina drömmar”. I botten av högen skymtar ni även min nuvarande dagbok. Dagbok som jag har skrivit mer eller mindre regelbundet under de senaste 20 åren av mitt liv.

Vad har du för relation till att skriva och använda dig av liknande böcker? Dela gärna bland kommentarerna nedan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: