Har du hittat hem i yoga?

Yoga är en välkänd metod för att uppnå både andliga ändamål, minska stress och hålla kroppen smidig. Yoga ökar också välbefinnandet, ger styrka och bättre hälsa. Det finns en uppsjö med olika sorters yoga och jag är nyfiken på nästan alla! Jag drömmer om att bli en riktig yogi som utstrålar harmoni och balans.

Våren 2019 gick jag en kurs i ashtangayoga som är en lite mer fysisk variant. Det är en dynamisk typ av yoga som jag gillar och med stor sannolikhet kan det bli någon påbyggnadskurs framöver. De lugnare yogavarianterna som yinyoga har alltid varit en enorm utmaning! Tycker det många gånger är överjävligt jobbigt att ligga still så länge i samma ställning – men det är uppenbarligen en övningsfråga! Det är faktiskt en helt underbar känsla under och efter ett yinyogapass.

Berätta gärna vad du tycker om yoga genom att kommentera nedan! Vad är det du gillar/ogillar? Är det någon viss typ av yoga du fastnat för eller har du någon rolig berättelse att dela med dig av?

Min relation till yoga är nog lite romantiserad. Yogamattor och yogatillbehör ger mig pirr i magen av glädje och jag älskar min leopardmönstrade yogamatta i veganmocka från wearmyyoga! Trots att jag redan äger tre yogamattor (som kanske inte används i den utsträckning jag tänker) så önskar jag mig ändå ytterligare en! Jag är nämligen SÅ sugen på en ekologisk resematta i kork från yggdrasil by sweden. Provade en av deras korkmattor på Pranafestivalen och blev alldeles såld. Jag hejdar mig dock – så mycket yogar jag inte på semester att jag behöver köpa en särskild resematta.

Eller så beror faktumet att jag inte yogar på semestern på att jag inte har någon resematta (än)…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: