Är du intresserad av att må bra?

Nu är karusellen med hemsida, instagram och facebook igång. Hobbykreatören lever, lite likt frankensteins monster men jag hoppas att allt i slutändan blir lika fantastiskt som jag drömmer om!

Det är än så länge svårt att beskriva exakt vad jag kommer att göra/erbjuda för tjänster framöver då mycket än så länge bara ligger som små frön i huvudet. Det jag kan gå ut med just nu är att jag älskar att måla! Däremot har jag knappt hållit i en pensel på långt över 10 år och är lite ringrostig. Sista tiden har jag mest lekt med akvarellfärger och inslag av tusch (se galleri för exempel). Jag har även tidigare erfarenhet av att måla med bl.a. akryl och färgpennor/kritor så om någon är intresserad av en tavla eller liknande så är jag öppen för era önskemål!

För mig är välmående en viktig fråga och jag tror att kreativitet är ett fantastiskt sätt att uppnå ett lite bättre mående. För några månader sedan gjorde jag en s.k. ”feelgood-karta”, som jag gav till en vän. Min tanke var att om man har en dålig dag så kanske det blir lättare att vända den negativa spiralen om man får lite tips på härliga saker att göra.

Kanske är just DU intresserad av en egen feelgood-karta med färger och innehåll som passar just dig som person?! Kontakta mig gärna om detta låter intressant så ska jag göra mitt bästa och trolla fram någonting i den stil som passar dig! (se ett förslag nedan)

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt härlig fredagskväll och helg!
På återseende / Hobbykreatören

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *