Då var premiären här!

Eller ja, hemsidan öppnas i alla fall upp med alla diverse tokigheter här och där. Jag tänker att det får vara ”good enough” just nu. Hojta gärna till om ni ser någonting som ser knasigt ut! Mina ögon står nämligen i kors och jag tror till och med att en flodhäst skulle kunna gömma sig, utan problem…

De senaste dagarna har alltså handlat om att skapa en hemsida, testa olika teman med färgkombinationer och jobba fram en egen logga. Har verkligen snöat in mig totalt och tycker det är SÅ roligt att leka med färger och former, texter och teman. Har knappt kunnat sova då tankarna snurrat så!

Jag kan inte riktigt säga att jag är nöjd ännu men jag har tagit ett steg på vägen vilket känns så himla skönt! Jag kommer framöver att ändra lite här och där, uppdatera texter med mer informativt innehåll och förhoppningsvis kan mitt lilla skötebarn gro och växa till någonting vackert! Världens största tack till livets vän Jessica som inspirerar och peppar.

Nej, nu ska denna kreatör krypa till kojs. Imorgon är det fredag också, halleluja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *