Vilka nedrans utmaningar!

Jag är en drömmare ända ut i fingertopparna. Huvudet är fullt med spretiga tankar om framtiden, företagande och själavård. Något som hindrar mig många gånger är rädslor. Jag fastnar i gamla hjulspår, vågar inte ta nödvändiga kliv. I lördags fick jag däremot hjälp av livets vän med att konkretisera några av mina abstrakta drömmar.

Jag satte upp mål för 2020 och stakade ut en liten väg för slutet av 2019, för att komma igång lite. Åkte raka vägen hem, köpte ett domännamn och skred till verket med att börja skapa min alldeles egna hemsida. Sov knappt en blund på hela natten då huvudet var sprängfyllt med idéer och funderingar! Grävde även fram Sanna Sporrongs bok ”planera för dina drömmar” som en hjälp på traven inför nästa år. Att börja fylla i den får däremot bli en annan dag.

Just nu känns skapandeprocessen ändlös och trög när jag valsar ett steg fram och två tillbaka. Hemsidan växte snabbt fram till vad som nu känns som en återvändsgränd. Är så herrans ringrostig när det kommer till datorer, html-koder, block och widgets. Frustrationen är total!

Tålamod är inte min starka sida men jag försöker att inte ge upp inför varje ny utmaning. Det händer nämligen hela tiden att jag gör saker på impuls, inser efter flera timmars arbete att jag måste göra om. Det har ändå sin charm, på något perverst och märkligt vis. Jag är alldeles för otålig för att läsa på och studera instruktionsvideor. Håll tummarna för mig!

Learning by doing, helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: